Bedragen

 
 
Baksidan:
 
Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka.
Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete - hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.
 
Sarahs underliga beteende blir till en mardröm för hennes mamma, Lyndsey. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör lindsey rädd för sitt eget barn.
Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vänner Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande.
 
Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsta, de sociala myndigheterna blandas in, och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dotters mentala hälsa.
 
Den enda som står vid Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal och den hemska sanningen avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
 
Hemsk bok, eller rättare sagt en hemsk beskrivning av dn här familjens liv undr en längre tid.
Inte klokt hur mycket mamman fick stå ut med och kämpa för helt ensam. Inte heller dottern har de lätt då hon gör så sjuka saker för sin ålder som sen visar sig inte vara sant. Inte en enda gång säger hon ifrån. Hon tar på sig så gott som allt dåligt som familjen och vänner nära familjen blir utsatta för.
 
Jag lev lite frustrerad när jag läste den här, lite som - fattar du inte!
men har man haft en nära relation till något är de nog inte dom man pekar på först heller.
 
Boken var bra på de settet att det är en familjs öde man följer. Dom har altså upplevt det här och blivit utsatta för det på riktigt.
Spänning är inte riktigt något handlingen bygger på men endå en frustration i hur ska de gå här näst, när kommer Lyndsey fatta vem som är skyldig till allt.
Och varför gjorde människan så här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0