En förtrollad ö

 
Baksidan:
 
 
En timme innan månen gick upp möttes de i hemlighet, i den djupa skogens mörkt gröna skugga. Snart skulle den längsta dagen övergå i den kortaste natten.
Redan på färjan känner Nell Channing att hon har hittat hem. Den lilla ön Three Sisters Island har en magisk dragningskraft på henne där den träder fram med sitt vita fyrtorn, sina pittoreska stugor och dramatiska klippor.
 
Nell faller pladask och när hon lyckas på jobb på det mysiga cafèet i öns bokhandel bestämmer hon sig för att slå sig ner i det lilla samhället för gott. På ön lär Nell känna den karasmatiska Mia, som driver bokhandeln och kan allt om platsens mytomspunna historia.
Hon blir också vän med den charmige sheriffen Zack och hans syster, polisen Ripley. Men hur trygg är Nell egentligen på Three Sisters Island? När onda krafter från det förflutna hotar Nell sätts hennes nyfunna vänner på prov. (den första delen i Nora Roberts triologi Three Sisters Island)
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
 
Stackars Nell flyr, flyr i många år bort från ett dåligt mörkt förflutet. I den här boken får vi följa henne när hon hittar sin plats på jorden. Men för att få behålla denna lycka får hon kämpa med sig själv och sitt förflutna när det kommer ikapp.

Typ trettio

 
Baksidan:
 
Tänk dig att du springer på ditt livs stora kärlek tolv år efter att hon försvann, att hon är snyggare än någonsin och att hon gärna går på date med dig.
Det händer Dig Ryan samma dag som han fyller trettio Tänk dig sen att du är Nadine, Digs bästa vän sedan femton år, och att den stora kärleken visar sig vara Delilah, din rival sedan i skolan.
Kan man klandra dig då om du plötsligt börjar göra fåniga saker som att spionera utanför Digs hus mitt i natten eller ringer DIN gamla kärlek som idag är om möjligt ännu mer fel än han var fär tio år sedan?
 
Vad jag tyckte om boken:
 
Boken är lätt att ta till sig och de två bästa vännerna är så roliga att följa i sitt oförstående och komiska vis. Det är en bok med mycket charm och en del att lära för alla också. Inte döma för fort och aldrig säga aldrig.

Sagan om isfolket

Fortsatt med två böcker till i serien, sagan om isfolket. 12-13 är de här och jag har redan nu börjat på nr 13. Serien är riktigt bra och spännande!

RSS 2.0