Femtio nyanser

 
 
Baksidan på första boken i serien:
 
När litteraturstidenten Anastacia Steel intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är otroligt attraktiv, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.
 
Ana förvånas över vilka känslor Christian väcker hos henne. När han sedan varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.
 
Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat tro om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden.
 
 
Vad jag tyckte om böckerna:
 
Jag satt och slukade alla tre böckerna efter varandra! Det kan jag ångra nu i efterhand. Borde ha läst någonting i mellan så jag inte tröttnade på huvudpersonen så mycket. Men uppfattningen man har för huvudkaraktärerna ändras hela tiden under böckerna. Man blir helt såld på dem men också arg och irriterad.
 
Helt fast satt jag med dom här böckerna! Förstår den hela hysterin som den skapat världen över.

Eld

 
 
Baksidan:
 
Hettan skruvas up i Engelsfors
 
De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse.
De blir altmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet.
 
De levande möter de döda. De utvalda knyts allt lätatare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.
 
Eld är andra delen i Engelsforstiologin. Den första boken är Cirkeln.
 
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
 
Svårt att sluta läsa om dessa charmiga tjejer. Dom är härligt olika men hittar sina vägar för att det ska skapas en vänskap dem imellan.
I den här boken får man följa just den resan dom får ta för att höra ihop på ett helt nytt plan.
Dom får lära sig mycket nytt om deras krafter och världen som dom tidigare inte kände till.

RSS 2.0