Hypnotisören

 
Baksidan:
 
I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad.
Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus.
Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen. Men sonen överlever, svårt skadad, och när Kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
 
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkare Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild avhändelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt din början.
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
De här var den första boken jag läste från 'paret' kepler och jag blev glatt överraskad då jag tyckte historien var riktigt bra och dramat, spänningen hörde till så gott som hela tiden. Har redan skaffat de andra böckerna i den här serien så dte säger nog ganska mycket om vad jag tyckte om boken.

Grey

 
Baksidan:
 
Christian Grey kontrollerar allt i sitt liv.
Men trots framgång och pengar är hans värld tom och innehållslös fram till den dagen då Anastacia Steele bokstavligen ramlar in på hans kontor och in i hans liv.
Han försöker glömma henne men får istället uppleva känslor han aldrig varit i närheten av.
Som ingen annan kvinna ser hon på sitt blygsamma sätt rakt igenom honom, förbi alla pengar, förbi alla framgångar och rakt in i hans iskalla sårade hjärta.
Kommer kärleken till Ana skingra de hemska barndomsminnen som hemsöker honom varje kväll?
Kommer hans mörka sexuella åtrå, hans självhat och kontrollbehov att stöta bort henne?
Kommer han att kunna ta till vara den skärva av hopp som hon erbjuder honom?
 
Vad jag tyckte om boken:
 
Jag hade lite för höga förhoppningar på den här boken, kände de redan när jag började läsa.
Och jag tyckte att böckerna från Anas syn på de hela var mycket bättre. Sen om de är för att jag är tjej och gillar en tjejs synsätt bättre.. de vet jag inte men de var iallafall bättte och mer spännande.
Med det sagt menar jag inte att de här var en dålig bok! Bara att man inte ska jämföra den med de tidigare böckerna för mycket.

sagan om isfolket!

fortsatt läsa vidare på serien om isfolket! En bra serie just för att man fastnar i karaktärerna och deras drama så långt tillbaka i tiden. Jag har kommit flera generationer in och har fasnat i den spänning som uppstår när du följer en historia'under så lång tid' Lite som att titta pp en tv serie. De behöver inte vara jätte spännande hela tiden men du har fastnat och vill veta ad soom kommer hända. jag har valt att inte uppdatera efter varje bok få de skulle vara väldigt lika inlägg efter varandra. men ett absolut lästips till dig som är sugen på att lägga lite tid på en serie, de är nämligen 47 böcker lån

RSS 2.0