Följ min blogg med Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin
 
Där hittar ni även mig andra andra blogg som jag har på shapemeup.se!

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

 
 
 
Baksidan:
 
 
 
Rachel har just blivit av med jobbet på reklambyrån samt den chica Londonvåningen och hennes älskade har gjort slut. I samma veva får hon får hon reda på att hon har ärvt sin mosters tillgångar -ett hus och ett hem för övergivna hundar...
 
När hon har förlikat sig med sin nya livssituation blir hon alltmer engagerad i arbetet med att finna nya ägare till de tilltufsade hundpersonligheterna. Till sin hjälp har hon flera godhjärtade människor som brinner för uppgiften.
Och den råbarkade veterinären George rycker gärna in vid behov. Under hundpromenaderna knyts nya starka band, inte bara mellan människor och hundar...
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
 
Härlig läsning, en sånn där bok som man mår bra av att läsa.
Rachels hela liv har taget en vändning där hon kan välja att antingen sälja allt hon ärvt, åkta tillbaka till London och ta tillbaka sin vardag eller ta till sig sitt arv och göra det bästa utav det, rädda hundarna och behålla alla nya härliga bekantskaper.
 
Rachel ställs inför fler dilemman och val, mer än arvet som innebär livsavgörande val inför sig framtid är det även hennes kärleksliv som ska beslutas då hon går från ett avslutat förhållande till två män av intresse.
 
Och då hon går igenom sin mosters tillhörigheter hittar hon även gömda hemligheter sen många år som hon nu blir ansvarig för att ta upp till ytan.
 
 
Mer är Rachel får vi också följa två andra kvinnor och deras vardagsliv.
 
Vi har Natalie som tillsammans med sin man försöker bli garvid, tyvärr har hon precis blivit av med sitt jobb men har nu ledig tid till att se vart problemet ligger.
 
Vi lär även känna Zoe som sedan ett år är skild och har full vårdnad om sina två söner utom på helgerna. Hon kämpar för att skaffa sig auktoritet nog för att kunna säga ifrån till sin ex man och att uppfostra sina söner väl.
 
 
En absolut läsvärd bok som var lätt att ta till sig.

RSS 2.0