Oväntat besök på star street

 
 
 
Baksidan:
 
 
Vem - eller vad - är det som håller ett vakande öga på de boende på Star Street 66 i Dublin?
 

Högst upp i huset bor Katie, PR-chef på ett skivbolag. Hon tillbringar sina dagar med att hålla avdankade rockstjärnor kort och fundera över hur mycket cheesecake det går åt för att äta ihjäl sig.
 
På första våningen bor Fionn - en trädgårdsmästare som föredrar palsternackor framför människor.
 
På botten våningen huserar Matt och Maeve som är väldigt, väldigt kära och som håller sin förtvivlan på avstånd genom att göra Dagens Goda Gärning samt äta kopiösa mängder choklad.
 
Men en mystisk besökare har precis landat på Star Street 66.
Denna mycket säregna gäst kommer föra med sig omvälvande överraskningar fär husets invånare: en del ovälkomna, andra angenäma. Livet kommer aldrig att bli detsamma.
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
Marian Keys har ett bra författarskap, hon skriver på ett tilltalande språk som är lätt att följa och ta till sig.
I den här boken tyckte jag dock att hela storyn är lite konstigt. Man för följa och lära känna alla boende i huset, det är inte svårt att hänga med vilka alla är eller vad deras liv och vardag består utav men det är svårt att förstå sig på gästen tycker jag. visst man förstår ganska fort vem och vad det är och man får det bekräftat sen men endå uppfattade jag den som väldigt onödig och lite förlöjligande.
 
Men majoriteten av boken var bra, karaktärerna här bra och resten av handlingen, det var bara den där gästen som vart lite för mycket för mitt tycke.

RSS 2.0