Flickan under gatan

 
 
Baksidan:
 
 
Det är vinter och kallt. Ewert Grens har trettiotvå olösta fall på sitt bord. Hans älskade Anni ligger dessutom svårt sjuk. Men när en död kvinna hittas i en kulvert under S:t Görans Sjukhus får han lägga allt annat åt sidan.
 
Samtidigt står plötsligt fyrtiotre barn, som talar ett främmande språk, i polishusets entrè. Ewerts kollega Marianna Hermansson dras in i en uppslitande brottsutredning som sträcker sig utanför Sveriges gränser.
 
Två märkliga fall måste lösas. Och till slut tvingas Ewert Grens och hans kollegor ner under Stockholms gator för att söka en mördare. Till en värld där människor lever sina vardagsliv i tunnlarna, en värld de inte visste existerade.
 
 
Vad jag tyckte om boken:

En spännande bok där två olika brott utreds.
Man får ta del av tragiska livsöden och starka individer.
 
Jag läste ut den här boken väldigt fort, då deras kapitel är väldigt korta märker man inte hur mycket man faktiskt har läst i streck.

S.E.C.R.E.T

 
 
 
Baksidan:
 
 
Inga fördomar.
Inga gränser.
Ingen skam.
 
Cassie jobbar som servitris på ett kafè i New Orleans.
En dag läser hon av misstag en lunchgästs mycket privata dagbok...
Kort därpå introduceras hon för det hemliga sällskapet S.E.C.R.E.T. där kvinnor hjälper kvinnor att förverkliga sina innersta erotiska fantasier.
 
Plötsligt öppnar sig en ny och lockande värld för Cassie, som börjar längta efter att utforska sig själv och sina drömmar.
Efter en kort tvekan bestämmer hon sig för att ge efter för sin nyfikenhet,
 
 
Vad jag tyckte om boken:
 
 
En charmig berättelse om en kvinna som förlorat sin argsinta alkolist till man och sedan valt att inte söka sig vidare efter någon ny partner.
Hon är fast i ett hjul där livets alla dagar ser mer eller mindre likadana ut.
 
När hon plötsligt får tag i denna dagbok blir och genast väldigt nyfiken samtidigt som hon absolut inte vill göra något så elakt som att öppna denna privata ägodel.. Men det kan ju stå ett namn och kanske en adress i den..
 
Hon öppnar alltså boken och kommer på sig själv efter bara någon sida med att känna en ännu större nyfikenhet till de liv den kvinnan som skrev dessa rader lever.
 
I boken får vi följa Cassie i alla hennes steg i S.E.C.R.E.T. de hemliga sällskapet.
Hon förfyller erotiska fantasier som hon själv inte visste att hon haft.
 
Boken är inte fylld med mycket detaljer i de sex scener som inträffar och det är bra då resten av boken är så charmerande.

RSS 2.0